Specifications
Brand Name :
LINKWIN
Model Number :
LAB5827
Certification :
CE
Place of Origin :
CHINA
MOQ :
10000pcs
Price :
USD0.02/PC to USD0.05/PC
Payment Terms :
L/C, D/A, D/P, Western Union,
Supply Ability :
1 Million per month
Delivery Time :
10 working day
Packaging Details :
3000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Surface paper :
coated paer/pet
Chip :
UCODE 9 or customized
Frequency :
860~960MHZ
Read range :
up to 8 M
Size :
58*27mm or customized size
Service :
encoding
Description

860~960Mhz Uhf Tags RFID laundry tag For Clothing Garment Apparel Waterproof Fabric Management Labels

Apply for apparel inventory management and supply chain control from the sourcing.


Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip Ucode 9
Memory Ucode 9:EPC 9 6 bits, USER 0bits,TID 96bits
Application Apparel
Read range Up to 8 meter by fixed reader; Up to 4 meter by handheld reader
Frequency 860MHZ to 960MHZ(GB)
Label Size 58*27mm
Inlay Size 43*18mm
Package Piece by piece
Material Nylon Taffeta
Storage temp -20℃ to 60 ℃
Operation temp -20℃ to 60 ℃
ESD <=2KV
Warranty 1 Year

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


Send your message to this supplier
Send Now

860~960Mhz Uhf Tags RFID laundry tag For Clothing Garment Apparel Waterproof Fabric Management Labels

Ask Latest Price
Brand Name :
LINKWIN
Model Number :
LAB5827
Certification :
CE
Place of Origin :
CHINA
MOQ :
10000pcs
Price :
USD0.02/PC to USD0.05/PC
Contact Supplier
860~960Mhz Uhf Tags RFID laundry tag For Clothing Garment Apparel Waterproof Fabric Management Labels
860~960Mhz Uhf Tags RFID laundry tag For Clothing Garment Apparel Waterproof Fabric Management Labels

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Site Member
6 Years
zhejiang, hangzhou
Since 2014
Business Type :
Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter
Employee Number :
10~100
Certification Level :
Site Member
Contact Supplier
Submit Requirement