Specifications
Supply Ability :
10000pcs per month
Material :
Pvc ,Aluminum
Model Number :
KEY007
MOQ :
1000pcs
Delivery Time :
10 working day
Read range :
up to 10CM
Payment Terms :
L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Chip :
213 or customized
Color :
Red,blue,Black,Brown
Price :
USD0.15/PC to USD0.5/PC
Frequency :
13.56MHZ
Size :
diamter 30mm or customized
Certification :
CE
Place of Origin :
CHINA
Packaging Details :
500pcs in a carton
Brand Name :
LINKWIN
Description

13.56MHZ Anti Lost RFID Pet Tag QR Code 213 EpoxyFor Dog Cat , RFID pet tag

Custom RFID NFC stickers are adhesive RFID paper NFC tags which support 4 color digital or offset custom printing (CMYK). Just provide your own artwork or company LOGO then we can make your desired customized RFID sticker tag.

A variety of shapes and sizes are offered for RFID stickers. RFID paper stickers can be one-sided or both sides printing. NFC Tags surfaces have water-resistant paper, soft/hard PVC and PET. All stickers are water-resistant and durable.

13.56MHZ Anti Lost RFID Pet Tag QR Code 213 EpoxyFor Dog Cat , RFID pet tag
Material
PVC, ABS, Epoxy ect.
Frequency
125Khz/13.56Mhz/NFC
Available Chip
F08 1K, NFC 213, TK4100, etc
Printing Option
Logo printing, Serial numbers etc.

13.56MHZ Anti Lost RFID Pet Tag QR Code 213 EpoxyFor Dog Cat , RFID pet tag

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Send your message to this supplier
Send Now

13.56MHZ Anti Lost RFID Pet Tag QR Code 213 EpoxyFor Dog Cat , RFID pet tag

Ask Latest Price
Supply Ability :
10000pcs per month
Material :
Pvc ,Aluminum
Model Number :
KEY007
MOQ :
1000pcs
Delivery Time :
10 working day
Read range :
up to 10CM
Contact Supplier
13.56MHZ Anti Lost RFID Pet Tag QR Code 213 EpoxyFor Dog Cat , RFID pet tag
13.56MHZ Anti Lost RFID Pet Tag QR Code 213 EpoxyFor Dog Cat , RFID pet tag

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Site Member
6 Years
zhejiang, hangzhou
Since 2014
Business Type :
Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter
Employee Number :
10~100
Certification Level :
Site Member
Contact Supplier
Submit Requirement