Specifications
Brand Name :
LHM
Model Number :
16210-17020
Certification :
ISO9001
Place of Origin :
CHINA
MOQ :
100PCS
Price :
Negotiable
Payment Terms :
T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability :
20000PCS/MONTH
Delivery Time :
10-15DAYS
Packaging Details :
Collor carton packing
OEM :
16210-17020, 16210-17010
Material :
Steel , metal
Application :
Automotive Clutch
Color :
As picture
Usage :
For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD
Year :
2004-2009, 2008-2016,
Size :
Sandard Size
Warranty :
2Year
Description

Automotive Clutch For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD OEM 16210-17020

Overview

OEM : 16210-17020

Product Description :

The material of this product is steel, metal OEM number is 16210-17020, is suitable for Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

Product name Automotive Clutch
OEM NO. 16210-17020
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and LHM packing
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture
Material Steel,metal
Car Type Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD
Shipment By air, By sea,By express

Car Application :

OEM Car Model Year Engine
16210-17020 Toyota Land Cruiser 2004-2009 3.0 D-4D, 4.5 D V8, 4.5 D-4D
16210-17020 Toyota Land Cruiser 2008-2016 4.5 D V8
16210-17020 Toyota Land Cruiser 2004-2009 4.5 D-4D

Product Show :

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD


Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.
This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production
of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D,
production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

Other Hot-Sale Product :

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

Send your message to this supplier
Send Now

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

Ask Latest Price
Brand Name :
LHM
Model Number :
16210-17020
Certification :
ISO9001
Place of Origin :
CHINA
MOQ :
100PCS
Price :
Negotiable
Contact Supplier
16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD
16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD
16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD
16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.

Verified Supplier
6 Years
guangdong, guangzhou
Since 2006
Business Type :
Manufacturer, Exporter, Trading Company
Total Annual :
10000000-20000000
Employee Number :
100~120
Certification Level :
Verified Supplier
Contact Supplier
Submit Requirement